Kako je vrijeme postalo hladnije, došao je trenutak da razmislite o najboljim zimskim kaputima koji bi odgovarali vašem stilu!
Odličan kaput bitan je element vašeg stila po hladnom vremenu i to je jedna od najvažnijih odluka o kupnji koju ćete donijeti u ovoj sezoni. Dobar kaput može uistinu uzdići vaš izgled.

Zašto je odabir odličnog kaputa važan za vaš stil?

Kaput može odrediti vaše stilsko raspoloženje ili čak izvući vaš cjelokupni izgled u danu kada se baš i ne osjećate modno inspirirano.
Dobar kaput također može ostaviti upečatljiv prvi dojam. Osim toga, nosit ćete ga mnogo puta u predstojećoj sezoni.

Imamo bezbroj valjanih razloga za kupnju doista dobrog kaputa! Istražimo kako odabrati kaput koji će odgovarati vašem stilu!

Koji su esencijalni kaputi i najbolji ženski kaputi za vašu garderobu?
Esencijalni kaputi bit će različiti za svaku osobu jer svi mi imamo različite modne izričaje, stilove života i različite definicije udobnosti.
Također morate odrediti želite li imati više kaputa ili idete na rješenje SVE u jednom kaputu.
U idealnom slučaju, u ormaru ćete morati imati više kaputa jer je teško pronaći kaput koji bi bio odgovarajući za sve situacije.
Postoje neki sjajni modeli kaputa za jesen 2019. godine, uključujući prekrasne duge kapute koji spadaju u najbolje trendove za predstojeću sezonu.

Naši prijedlozi za damske zimske kapute

Jedan klasični kaput koji nosite tijekom dana.

Ovo će vam biti najčešće nošeni kaput. Kada razmišljate o najboljim zimskim kaputima koje žene moraju imati, ovaj bi vam trebao biti prioritet.
Idealna duljina bi bila oko visine koljena ili do sredine bedara. Možete odabrati casual kaput ili nešto ljepše, ovisno o vašoj osobnosti i stilu.

Super šik, svestran kaput

Odaberite kaput koji će vam se uklopiti u večernje kombinacije ili specijalne odjevne prigode.
Čak i ako ste osoba koja najčešće bira neutralne nijanse, kaput u boji učinit će zaista dobar dodatak i dobro se uklopiti sa svim vašim neutralnim komadima odjeće.
Dame, moramo uljepšati te zimske i mračne ulice!

Casual kaput

Potražite kaput za vikende koji će biti ležerniji. Ovo će biti savršeno za vikend šetnje. Obično bi takav trebao biti kraći i neutralne boje. Bitno je da se u takvom kaputu osječate udobno i da vam pruža adekvatnu zaštitu od hladnoće.

Topla parka ili kratki kaput dužine sakoa

Ovo bi vašoj garderobi moglo pružiti dodatnu fleksibilnost i odlično će izgledati uz traperice.

Kabanica ili ogrtač

Pošto živimo na području gdje su godišnja doba prilično različita, poželjet ćete kaput koji nije težak, ali koji vas može osigurati da ostanete suhi u slučaju iznenadne kiše.
Ovo će biti idealno za prijelaz s ljeta na jesen ili iz zime u proljeće i definitivno je među potrebnijim komadima garderobe za žene.

Nekoliko pitanja koja trebate sebi postaviti pri kupnji kaputa

  • Želim li nešto bezvremensko ili trendi?
  • Što je vaš budžet manji, to je mudriji odabir kaputa koji je bezvremenska klasika.
  • Trebam li da ulažem u kvalitetu?
  • Dobar kaput može vam izdržati nekoliko godina, pa vrijedi kupiti onaj koji je visoke kvalitete.
  • Možete da se odlučite i za lošiju kvalitetu kaputa kad su u pitanju aktualni sezonski trendovi.
  • Da biste odredili kvalitetu, provjerite matarijal, postavu i šavove na kaputu. Ovo su obično dobri pokazatelji kvalitete.
  • Koji će vam kaput odgovarati ovisi o svim točkama koje smo naveli.

Nadam se da je ovaj članak odgovorio na sva ili većinu vaših pitanja o tome kako odabrati kaput. Ako ga trenutno tražite, onda provjerite aktualnu ponudu u našem web shopu!

Uživajte u Shoppingu!

top